Workshop Contemporary dance (zač. a mír. pokr.)
Praha 1 Jednodenní seminář TS Voilà Můstek Contemporary Začátečníci + Mírně pokročilí

Kurz bohužel není aktivní

Podívejte se na podobné lekce

TS Voilà Můstek

TS Voilà Můstek - taneční škola

Pro koho je kurz určen

Kurz je určený pro úplné začátečníky i pro mírně pokročilé tanečníky.

Adel Krubnerová

Adel Krubnerová

Ahoj, jsem Adel a je mi 20 let. Tanec je mou vášní už odmalička. Vše začalo ve školce, kde mi má učitelka nosila fotky baletek.... Číst více o lektorovi

Co si vzít s sebou

Contemporary Dance není náročné na speciální oděv či obuv (tančí se v pohodlném sportovním oblečení a naboso nebo v ponožkách či tanečních piškotech)

O kurzu

Co Vás čeká?

Během kurzu budeme pracovat na propojení našeho těla a mysli pomocí různých improvizačních zadání. Zažijeme různou kvalitu pohybů díky zaměření se na rozdílné vrstvy našeho těla (např. kůže, svaly nebo kosti) a budeme experimentovat s různými možnostmi využití rytmu gravitace. Zlepšíme si koordinaci, mobilitu v kloubech a taky naše tělo protáhneme a posílíme.

V druhé polovině každé lekce se naučíme kratší choreografii, která se na použití těchto principů bude zaměřovat. Warm up 20%, technické cvičení 20%, kreativita 20%, choreografie 40%. Kurz je vhodný zejména pro ty z vás, kdo už se contemporary dance či podobnému tanečnímu stylu nějakou dobu (alespoň jeden semestr) věnujete. Začátečníci se mohou zúčastnit také, ale musí počítat s rychlejším tempem výuky a složitější choreografií.

 

Kurz učí Adel Krubnerová Adel Krubnerová

Ahoj, jsem Adel a je mi 20 let. Tanec je mou vášní už odmalička. Vše začalo ve školce, kde mi má učitelka nosila fotky baletek. Nejdříve jsem začala v tanečním kroužku na základní umělecké škole a poté jsem přešla do baletní školy Olgy Kyndlové při Státní opeře Praha. Tam jsem měla možnost vystupovat například v Labutím jezeře, Louskáčku a dalších baletních klasikách. Má cesta dále pokračovala na Pražskou taneční konzervatoř, kde jsem odmaturovala a také absolvovala. Tanec mám opravdu ráda, a proto bych chtěla tuto radost předat i Vám.