Hip-hop pro začátečníky a mírně pokročilé s Robem
Praha 2 Pravidelná lekce TŠ Voilà Jiřího z Poděbrad HipHop Začátečníci + Mírně pokročilí

Kurz bohužel není aktivní

Podívejte se na podobné lekce

TŠ Voilà Jiřího z Poděbrad

TŠ Voilà Jiřího z Poděbrad - taneční škola

Pro koho je kurz určen

Pro začátečníky a mírně pokročilé, pro dospělé a teenagery od 13 let (po dohodě možno i mladší).

Robin Rob Tardík

Robin Rob Tardík

Tanci se věnuji v podstatě celý život, konkrétně už 17 let. První úspěch na sebe nedal dlouho čekat a už v roce 2002 jsem... Číst více o lektorovi

Co si vzít s sebou

Tepláky, džíny, kraťasy a triko nebo košile – prostě to, v čem se budete moct dobře hýbat a v čem se cítíte dobře. Svoje "štýlo" můžete doplnit kšiltovkou nebo šátkem, ale jak je psáno, je to doplněk, takže to není nezbytně nutné. :) Důležitá je ale pevná čistá obuv, která nedělá na podlaze šmouhy.

O kurzu

Náplň kurzu

Naučíte se celkový feeling (podobu) tance, který si budeme ukazovat na základních krocích. Cílem celého kurzu je, abyste byli schopni zatancovat jak určitou vazbu, tak freestyle (vaše osobité podání).

Průběh lekce

Na začátku lekce se nejprve naučíme samostatné kroky (těmi se zahřejeme), poté strečink (10 minut, abychom protáhli svaly a šlachy), krátké posilování a pak začneme dávat kroky z rozcvičky do jednoduché vazby, na které se naučíme techniky – zpomalení, izolace, groove, ...

Kurz učí Robin Rob Tardík Robin Rob Tardík

Tanci se věnuji v podstatě celý život, konkrétně už 17 let. První úspěch na sebe nedal dlouho čekat a už v roce 2002 jsem jako sólista obsadil první místo na mistrovství ČR. To byl jeden z prvních zlomových okamžiků mojí taneční cesty. Další nastal, když jsem se začal věnovat streetovým stylům. Někdy v roce 2007 následovalo vzdělávací období a na soutěže jsem se vrátil až v roce 2011. O dva roky později jsem se v disciplíně sólo-hip hop, stal mistrem ČR a vydal se poprvé na mistrovství světa. Následující rok 2014 jsem svůj titul obhájil a následně vyrazil také na mistrovství Evropy, kde jsem obsadil 12. místo.

Další a asi největší zlom přišel v roce 2015, kdy jsme s bandou mých nejbližších vyrazili na tanečně-vzdělávací výlet do Los Angeles. Zde jsem absolvoval desítky a desítky lekcí od světových choreografů, trenérů, tanečníků a crews jakými jsou například: Miguel Zarate, Brandon Dumlao, Hollywood, Kinjazz, Boyboi, Tokumi, Rascal Randi, Amanda Grande a spousty dalších. Zde jsem propadl kouzlu streetjazzu a jógy a to moje taneční počínání změnilo nadobro. Po návratu jsem ovšem Hip-hopu nechtěl dát jen tak sbohem a sólové soutěže už jsem začal navštěvovat jako porotce. Začal jsem tedy navštěvovat battly a v roce 2016 jsem založil svou první battle crew BTBLAX.

Jako tanečník se neustále vzdělávám. Jsem aktivním členem BROTHERZ TERRITORY. Nadále navštěvuji lekce, workshopy i letní campy pod vedením nejrůznějších lektorů ať z Čech nebo ze světa.
Jako lektor, vedu tanečníky od svých 18-ti let. Na svých lekcích jsem vyučoval hip-hop a po návratu z LA jsem přidal i streetjazz. Jako choreograf pracuji v posledních letech na soutěžních i nesoutěžních vystoupeních, buď jako asistent choreografa, anebo v teamu choreografů.